Serbian Criminal Defense Attorney

Адвокат Брајан Ј. Зајгер (Brian J. Zeiger), стручњак за предмете из области привредног и финансијског криминала, спреман је да Вас заступа пред америчким савезним судовима у савезној држави Пенсилванији. Адвокат Зајгер има вишегодишње искуство борбе са савезним тужиоцима у свим фазама предмета — од истраге великог већа и првог појављивања клијента у судници, преко одређивања кауције и читања оптужнице, кроз цело суђење, све до изрицања пресуде и евентуалне жалбе.

Са дипломом правног факултета и магистратуром из менаџмента, господин Зајгер се прво запослио у правној служби КМПГ-а, где је радио као саветник за порескe законe. После године дана схватио је да је на погрешном путу, и да у ствари жели да заступа своје клијенте у судницама, а не да их саветује у својој канцеларији. Окончао је тако своју каријеру правног саветника да би ушао у судове града Филаделфије, гдје је убрзо стекао репутацију врхунског адвоката одбране у кривичним предметима. Тужиоце и данас заболи глава када се спомене његово име! Кроз дугогодишњу праксу, адвокат Зајгер је упорност и борбеност адвоката кривичара спојио са логиком, знањем и искуством стучњака за пореско право и за бизнис, да би успешно заступао клијенте оптужене за привредни и финансијки криминал у држави Пенсилванији.

Брајан Ј. Зајгер рођен је у Филаделфији, у држави Пенсилванија. Гимназију је завршио у северноисточном делу Филаделфије, и добро памти своје корене. Он зна шта значи борити се за сваког клијента. Брајан је овлаштен да заступа клијенте пред свим савезним судовима у Пенсилванији, и спреман је да путује до било ког суда у држави да се бори за Ваше интересе. Брајан је успешно заступао стотине клијената на суђењима пред државним и савезним судовима и у жалбеним поступцима пред апелационим судовима, укључујући и пред Касационим судом Трећег округа.

Обратите се господину Брајану Зајгеру на број 215-546-0340 ради бесплатне консултације.

Канцеларија Зајгер има преводиоце за српски језик, као и за многе друге источноевропске језике. Јавите нам се за додатне информација и правне савете.

Brian J. Zeiger, Esquire has been serving the Serving and Eastern European communities in the Philadelphia and surrounding area for many years. Mr. Zeiger offers translation and interpreter services upon request for his Russian and Eastern European clients. We have translators and interpreters available for Russian, Ukrainian, Serbian, Albanian, Romanian, and many others. Please contact the Zeiger Firm at 215.546.0340 to set up a consultation now or to arrange for a translator for your native language. Brian J. Zeiger understand his clients may not speak English and the client would prefer a conversation about their case with a translator in Russian or other Eastern European languages with their federal White Collar Pennsylvania Criminal Defense Attorney.