Romanian Federal Criminal Defense Attorney

Domnul Avocat Brian J. Zeiger, este un avocat din Pennsylvania specializat pe dreptul pentru persoane de conducere, ce vă poate ajuta cu dosarul dvs. penal federal. Dl. Zeiger are o experiență vastă în lupta împotriva Procurorilor Federali Americani, experiența sa include toate etapele cauzei, de la anchete ale Marelui Juriu, prime înfățișări, cauțiune, prezentarea acuzațiilor, moțiuni, la proces, sentință și recurs.

După ce a absolvit facultatea de drept și a obținut un master în afaceri, Dl. Zeiger și-a început cariera la KMPG LLP în domeniul consultanței juridice fiscale. După aproximativ un an, el a înțeles că își alesese greșit domeniul profesional, pentru că în inima lui el știa că era menit să fie în sala de judecată. După „pensionarea” din domeniul dreptului fiscal, Dl. Zeiger a intrat în tribunalele din Philly și a învățat să fie un avocat puternic, specializat pe drept penal în Philadelphia. El încă le dă bătăi de cap procurorilor chiar și astăzi. După mulți ani de muncă și cu experiență acumulată, el și-a unit aptitudinile pentru a deveni avocatul dvs. pentru persoane de conducere din Pennsylvania, utilizându-și curajul și determinarea obținute în tribunalele penale împreună cu logica, rațiunea și cunoștințele din școala de afaceri împreună cu experiența din domeniul dreptului fiscal.

Dl. Avocat Brian J. Zeiger, este din Philadelphia, Pennsylvania. Absolvent al Liceului George Washington din Nord-Estul Philadelphiei—el nu uită de unde a plecat. Dl. Zeiger înțelege ce înseamnă să se lupte pentru clienții săi. Dl. Brian are drept de practică în toate tribunalele federale din Pennsylvania și se va deplasa la orice tribunal din Pennsylvania pentru a se lupta în cazul dvs. Dl. Zeiger a lucrat la sute de dosare din tribunalele de stat și federale, și a prezentat argumentări în foarte multe cazuri de recurs la nivel de stat și federal, inclusiv în cadrul Celui de-al Treilea Circuit al Curții de Apel. Contactați-l acum pe Dl. Zeiger pentru a discuta despre cauza dvs. la telefon 215.546.0340. Dl. Zeiger oferă o consultație gratuită.

Firma Zeiger oferă servicii de traducere și interpretariat pentru clienții săi vorbitori de limba română și pentru multe alte limbi est europene. Contactați-ne pentru detalii.

Brian J. Zeiger, Esquire has been serving the Romanian and Eastern European communities in the Philadelphia and surrounding area for many years. Mr. Zeiger offers translation and interpreter services upon request for his Russian and Eastern European clients. We have translators and interpreters available for Russian, Ukrainian, Serbian, Albanian, Romanian, and many others. Please contact the Zeiger Firm at 215.546.0340 to set up a consultation now or to arrange for a translator for your native language. Brian J. Zeiger understand his clients may not speak English and the client would prefer a conversation about their case with a translator in Russian or other Eastern European languages with their federal White Collar Pennsylvania Criminal Defense Attorney.