Croatian and Bosnian Federal Criminal Defense Attorney

Odvjetnik Brian J. Zeiger, stručnjak za predmete iz oblasti gospodarskog i financijskog kriminala, spreman je zastupati Vas pred američkim saveznim sudovima u saveznoj državi Pennsylvania. Odvjetnik Zeiger ima dugogodišnje iskustvo borbe sa saveznim tužiteljima u svim fazama predmeta — od istrage velikog vijeća i inicijalnog pojavljivanja klijenta u sudnici, do određivanja jamčevine i čitanja optužnice, kroz cijelo suđenje, sve do izricanja presude i eventualne žalbe.

Nakon što je stekao diplomu pravnog fakulteta i magisterij iz biznisa, gospodin Zeiger se zaposlio u odjelu pravnih poslova tvrtke KMPG, gdje je radio kao savjetnik za poreske zakone. Nakon godine dana shvatio je da je na pogrešnom putu, i da zapravo želi zastupati kijente u sudnici, a ne savjetovati ih u svom uredu. Okončao je svoju karijeru pravnog savjetnika da bi ušao u sudnice Philadelphie, gdje je uskoro stekao reputaciju vrhunskog odvjetnika odbrane u krivičnim predmetima. Tužitelje i danas zaboli glava na spomen njegovog imena! Kroz dugogodišnju praksu, odvjetnik Zeiger je upornost i borbenost odvjetnika krivičara spojio s logikom, znanjem i iskustvom stručnjaka za poresko pravo i za gospodarstvo, da bi uspješno zastupao klijente optužene u Pennsylvaniji za gospodarski I financijski kriminal.

Brian J. Zeiger rodjen je u Philadelphiji, Pennsylvania. Maturirao je u gimnaziji u sjeveroistočnom dijelu Philadelphie, i dobro pamti svoje korijene. On zna što znači boriti se za svakog klijenta. Brian je položio prisegu pred svim saveznim sudovima u državi Pensylvania, i spreman je putovati do svakog suda u državi da bi zastupao interese svojih klijenata. Brian je uspješno zastupao stotine klijenata na suđenjima pred državnim i saveznim sudovima, i u žalbenim postupcima pred drugostepenim sudovima, uključujući i Apelacioni sud Treće oblasti.

Obratite se gospodinu Brianu Zeigeru na broj 215-546-0340 radi besplatne konsultacije.

Ured Zeiger ima prevoditelje za hrvatski, bosanski i mnoge druge istočnoeuropske jezike. Obratite nam se za dodatne informacije i pravne savjete.

Brian J. Zeiger, Esquire has been serving the Croatian and Bosnian and Eastern European communities in the Philadelphia and surrounding area for many years. Mr. Zeiger offers translation and interpreter services upon request for his Russian and Eastern European clients. We have translators and interpreters available for Russian, Ukrainian, Serbian, Albanian, Romanian, and many others. Please contact the Zeiger Firm at 215.546.0340 to set up a consultation now or to arrange for a translator for your native language. Brian J. Zeiger understand his clients may not speak English and the client would prefer a conversation about their case with a translator in Russian or other Eastern European languages with their federal White Collar Pennsylvania Criminal Defense Attorney.