Albanian Federal Criminal Defense Attorney

Brian J. Zeiger, Esquire, (Brajen Zajger) është një avokat nga Pensilvania i specializuar në krimet e Jakave të Bardha ( shënim i përkthyesit: krimet ekonomike, financiare, mashtrime, të zyrtarëve, etj) i cili mund të mbroj çështjen tuaj përpara gjykatave federale penale. Zeiger njihet për përvojën e tij për tu përballur me zyrën e Prokurorit të Shteteve të Bashkuara në çdo fazë të çështjes, qoftë gjatë hetimit përpara Jurisë së Madhe, paraqitjen e parë përpara gjykatës, lirimin me kusht, vlerësimin fillestar, mocionet, gjykimin, dënimin dhe apelimin.

Pas diplomimit nga fakulteti juridik dhe pasi përfundoi masterin për biznesin, Z. Zeiger filloi karrierën e tij në KMPG. LLP si konsulent për ligjin e taksave. Pas rreth një viti punë, ai e kuptoi se i ishte përkushtuar një drejtimi të gabuar në karrierën, sepse thellë në vetvete ai dëshironte të ishte i pranishëm në sallën e gjyqit. Pas “pensionimit” nga praktika e ligjit tatimor, Zeiger kaloi në gjykatat e Filadelfias dhe mësoi se si të jetë një avokat i vendosur dhe i papërkulur penalist në Filadelfia.

Edhe sot ai u shkakton prokurorëve dhimbje koke.

Pas shumë vitesh pune të palodhur, sot ai njihet për aftësitë e tij për të qënë avokati juaj mbrojtës kundër akuzave për krime të jakave të bardha në Pensilvania dhe tregon kurajo dhe vendosmëri përpara gjykatave të krimeve të rënda të kombinuar me logjikë, arsye dhe ekspertizën e grumbulluar nga shkolla e biznesit dhe njohuritë e tij rreth ligjit të taksave.

Brian J. Zeiger, Esquire, është me origjinë nga Filadelfia, Pensilvania.

Ai është diplomuar nga Shkolla e Mesme Xhorxh Uashington (George Washington) në verilindje të Filadelfias- ai nuk harron kurrë rrënjët e tij. Z. Zeiger e kupton çfarë do të thotë të luftosh për klientët e tu. Brian është betuar përpara dhe pranuar nga të gjitha gjykatat federale në Pensilvania dhe mund t’ju përfaqësoj dhe mbroj çështjen tuaj përpara gjykatave të Pensilvanisë. Zeiger ka mbrojtur me qindra raste në gjykatën e shtetit dhe ato federale, dhe ka parashtruar apele të shumta në gjykatat e shtetit dhe federale të apelit, duke përfshirë edhe Gjykatën e Apelit të Qarkut të tretë.

Kontaktoni tani me Z. Zeiger për të diskutuar rreth çështjes suaj në numrin 215.546.0340.
Z. Zeiger ofron një konsultim falas. Firma e Z. Zeiger ka përkthyes dhë shërbime përkthimi të disponueshme për klientët e tij shqiptarë folës dhe shumë gjuhë të tjera të Evropës Lindore.
Na kontaktoni tani për të mësuar më shumë.

Brian J. Zeiger, Esquire has been serving the Russian and Eastern European communities in the Philadelphia and surrounding area for many years. Mr. Zeiger offers translation and interpreter services upon request for his Russian and Eastern European clients. We have translators and interpreters available for Russian, Ukrainian, Serbian, Albanian, Romanian, and many others. Please contact the Zeiger Firm at 215.546.0340 to set up a consultation now or to arrange for a translator for your native language. Brian J. Zeiger understand his clients may not speak English and the client would prefer a conversation about their case with a translator in Russian or other Eastern European languages with their federal White Collar Pennsylvania Criminal Defense Attorney.